Anna,

Na zelf veel bij Willeke geweest te zijn hebben we haar nu ook benaderd omdat onze dochter van 16maanden last heeft van haar buik en moeilijk/ niet poepte. Via het reguliere medische circuit kwamen we niet verder, maar 2 dagen na het biotensor consult met Willeke poept onze dochter alle blokkades uit en hebben we ons vrolijke meisje terug. Dankjewel!

 

Laila,

Highly recommended! Had an amazing Healing Massage

Miranda V.

Hi willeke, Superbedankt voor deze prachtige behandeling. Echt heel mooi. Ik kom zeker bij je terug! Fijn weekend.

 

Naomi

Ik ben echt blij met wat de biotensor voor mij gedaan heeft. Ik heb namelijk erg lang last gehad van migraine aanvallen. Als ik naar een reguliere arts ga krijg ik namelijk alleen paracetamol of ibuprofen of ze geven je een verhoogde dosis. Maar ze kijken niet wat is er nu eigenlijk aan de hand is. En dat heeft de biotensor voor mij kunnen doen, het opgelost en het probleem aangepakt! 

 

Iris,

Een fijn en ontspannen biotensor consult met Willeke.

Ze stelt je meteen op je gemak en helpt actief met het formuleren van vragen en het doorvragen om tot het beste resultaat te komen.

Een aantal mooie inzichten voor mezelf maar vooral mijn ongeboren kindje kunnen opdoen!

Fijn dat veel van de dingen die naar boven komen herkenbaar zijn en dat er ook meteen aan het herstellen van balans en evenwicht gewerkt word!

 

Cherina

Ik ging zonder verwachtingen naar de afspraak en de biotensor behandeling heeft mij enorm verrast. Ik wist van tevoren niet dat je zoveel uit de behandeling kon halen. O.a. mijn slangen angst is hiermee (voor zover ik daar nu over kan beslissen) voor een groot deel al verholpen. Tijdens de behandeling kwamen er zoveel interessante en leerzame dingen voorbij. Al met al ben ik heel erg blij met de kennismaking van de biotensor en raad ik het iedereen aan. 

 

Anoniem,

Welke klacht of probleem je ook hebt, de biotensor behandeling helpt je in de juiste richting te denken en/of te handelen. Willeke is een heel fijn persoon waar je je ontzettend bij op je gemak zult voelen. Tijdens de behandeling kwamen er zoveel interessante en leerzame dingen voorbij. Al met al ben ik heel erg blij met de kennismaking van de  biotensor en raad ik het iedereen aan. 

 

Leontine, 

Ik kwam bij Willeke voor het biotensor consult omdat ik te maken had een plotseling gezichtsverlies dat na allerlei medische onderzoeken niet verklaarbaar en niet behandelbaar was.  

Ik hoopte met de biotensor meer 'zicht te krijgen' op de emotionele of energetische component van mijn oogprobleem. Het was een verademing om te ervaren hoe Willeke alle tijd nam voor het consult en met geduld en discretie steeds verder door 'zocht' zodat ik uiteindelijk een duidelijk beeld kreeg van welke genetische componenten, organen en emoties een rol spelen bij mijn plotselinge gezichtsverlies. Deze inzichten samen met andere complementaire behandelingen hebben het  zelf-helende vermogen van mijn lichaam versterkt en er zeker aan bijgedragen dat mijn oog tot mijn grote blijdschap inmiddels weer volledig gezichtsvermogen heeft. 

 

Ellis,

heb een jaar lang op het mooie Aruba mogen wonen en trakteerde mezelf daar iedere maand op een heerlijke energetische massage bij Willeke.
Nu ik niet langer hier woon, moet ik helaas deze behandeling missen, maar gelukkig is daar iets anders moois voor in de plaats gekomen.
Sinds kort biedt Willeke, ook behandelingen met de Biotensor aan. Inhoudelijk kan ik daar weinig over zeggen, maar over het effect van de behandelingen op mijn lichaam en hoofd des te meer.
De behandelingen geven mij niet alleen inzicht in mijn gezondheid, ze geven mij ook handvatten om deze zo optimaal mogelijk te maken / behouden én ze hebben mij o.a. van kauwgomverslaving afgeholpen. Daarnaast, en of dat toeval is of niet, is mijn menstruatie na jarenlange afwezigheid weer langzaam op gang aan het komen.

Ik ben Willeke enorm dankbaar en raadt je, of je nu woonachtig bent op Aruba of er op vakantie bent, aan om een keer bij haar langs te gaan.

 

Tarah,

Willeke heeft mij en mijn dochtertje getest met de biotensor. Wat een ervaring was dat. 

Willeke doet het liefdevol en helder. Duidelijke knelpunten kwamen omhoog zonder dat ik uitleg hoefde te geven. Ik ben heel enthousiast over de kloppende uitslagen en het aanpakken hiervan. Het voelde voor mij bevrijdend. 

 

Nina,

"Willeke doet haar werk heel zorgvuldig met veel persoonlijke aandacht voor haar klanten. Dit geeft echt een welkom en vertrouwd gevoel. Zeker een aanrader!"

 

Inge,

"Vandaag weer een heerlijke massage gehad! Willeke is erg kundig, met oog voor wat de klant wil en nodig heeft. Echt een aanrader!"

 

Nini,

''Ik heb inmiddels al meerdere sessies achter de rug bij de masseuse. Ze masseert me maar drukt niet overbodig hard en toch voel ik het in iedere knoop, in iedere baan. Mijn rug staat in brand van alles wat eruit komt. Ze legt zo mooi uit hoe alles met elkaar in verbinding staat, hoe ik kan leren luisteren naar mijn lijf en hoe ik mijn chakra’s optimaal kan inzetten ten behoeve van een goede doorstroming. Van boven naar beneden en vice versa. De aarde geeft, geduldig en in overvloed, maar wij zijn druk met andere dingen. Iedere sessie zegt ze weer de juiste dingen tegen me en stelt ze me gerust. De oefeningen probeer ik trouw te volgen en langzaam gaat het beter. Ik weet niet hoe ze het allemaal ziet of doet, maar de sessies in combinatie met de werkbegeleiding op mijn werk, maken dat ik steeds meer een betere en vooral stevigere versie van mijzelf wordt.''

lees het volledige artikel op: 

https://mijnlevenoparuba.wordpress.com/2020/03/08/van-boven-naar-beneden/

 

Amorena,

"Ik kwam bij Willeke terecht doordat ik een cadeaubon kreeg van een goede vriendin die zelf de energetische massages van Willeke had ondergaan.

Na een uitgebreide intake kon ik me tijdens de eerste massage al helemaal overgeven aan de helende handen van Willeke. Na een aantal behandelingen, waarin  als eerste oppervlakkige lagen van stress reliëf, werk gerelateerd verlicht werden, kon ik al snel bij het oude zeer emotioneel waar ik al langer mee worstelde. Door het systematisch bijhouden en opschonen van chakra’s, ervaar ik blijvend resultaat! Willeke is een zeer kundig en liefdevolle alternatief genezer die met haar holistische wijze van werken een engel is op mijn pad!"


 

Reviews


Would you like to share your experience?

You're more than welcome!

Please fill in your review on the contact form and I will post it on the website.